Over ons

Uw betrouwbare partner in de rioolreinigingsbranche

Geavanceerde apparatuur en technieken

Ervaring en expertise in rioolreiniging

Richt je tijd en inspanningen op het runnen van je bezigheden en laat de riool reiniging aan ons over

Bij Afvoer Ontstoppen 24 beschikken we over jarenlange ervaring en diepgaande expertise in het ontstoppen van afvoeren en het reinigen van rioleringssystemen. Ons toegewijde team van professionals staat 24/7 voor u klaar om uw afvoerproblemen snel en efficiënt op te lossen, zodat u weer zorgeloos van een goed functionerend rioleringssysteem kunt genieten.

Onze missie is om u een hoogwaardige ervaring te bieden.

Snelle responstijden en flexibele planning

Wij begrijpen dat een verstopte afvoer of een rioolprobleem voor veel overlast kan zorgen en dringend moet worden opgelost. Daarom streven we naar snelle responstijden en flexibele planning, zodat we uw problemen zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Onze vriendelijke en professionele medewerkers zullen met u samenwerken om de beste oplossing te vinden die past bij uw specifieke behoeften

Gratis offerte

Vraag een offerte aan

Onze expertise in riool ontstoppen stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te leveren die volledig voldoen aan uw specifieke eisen. Met een bewezen staat van dienst en een team van hooggekwalificeerde professionals zijn wij er trots op dat wij consistent waarde leveren aan onze gewaardeerde klanten.

Een verstopte afvoer kan voor veel ongemak zorgen in uw keuken of badkamer.  

Waarom Afvoer Ontstoppen 24?

Erkende loodgieters die niet veel kosten om de afvoer snel te ontstoppen en het vuil effectief weg te spoelen.

Flexibele Afspraken

Maak een afspraak wanner u het uitkomt

2J Werk Garantie

2 Jaar reparatie service voor al onze diensten

Binnen 30 Minuten

Voor spoedgevallen die niet kunnen wachten

Wat andere over ons zeggen

Waarom zij ons aanbevelen
Ik had 's avonds laat een dringend probleem met een verstopte afvoer en besloot Afvoer Ontstoppen 24 te bellen. Ik was aangenaam verrast toen ze direct reageerden en binnen een mum van tijd ter plaatse waren! De loodgieter was vriendelijk en professioneel, en loste het probleem snel op. Ik ben zeer tevreden met hun 24-uursservice en zou ze zeker aanbevelen.
Amanda Lee
Doucheput Ontstoppen
Toen mijn gootsteen verstopt raakte tijdens een belangrijk etentje, was ik in paniek. Gelukkig herinnerde ik me Afvoer Ontstoppen 24 en belde ik ze. Ze waren ontzettend snel en stuurden direct een team naar mijn huis. Binnen korte tijd was de afvoer weer vrij en kon ik mijn gasten zonder zorgen ontvangen. Geweldige service, efficiëntie en professionaliteit!
Adam Cheise
Riool Ontstoppen
Ik wil graag Afvoer Ontstoppen 24 hartelijk bedanken voor hun uitstekende service. Mijn afvoer zat compleet verstopt en ik wist niet wat ik moest doen. Maar nadat ik ze had gebeld, kwamen ze snel en hebben ze het probleem snel opgelost. Ze waren vriendelijk, behulpzaam en leverden echt vakwerk. Ik zou ze zonder twijfel aan iedereen aanbevelen die met een verstopte afvoer te maken heeft!
Lisa S
Gootsteen Ontstoppen

You cannot copy content of this page