Luister naar wat andere over ons zeggen

Klanten ervaringen

Wat andere over ons zeggen

Waarom zij ons aanbevelen
Ik had 's avonds laat een dringend probleem met een verstopte afvoer en besloot Afvoer Ontstoppen 24 te bellen. Ik was aangenaam verrast toen ze direct reageerden en binnen een mum van tijd ter plaatse waren! De loodgieter was vriendelijk en professioneel, en loste het probleem snel op. Ik ben zeer tevreden met hun 24-uursservice en zou ze zeker aanbevelen.
Amanda Lee
Doucheput Ontstoppen
Toen mijn gootsteen verstopt raakte tijdens een belangrijk etentje, was ik in paniek. Gelukkig herinnerde ik me Afvoer Ontstoppen 24 en belde ik ze. Ze waren ontzettend snel en stuurden direct een team naar mijn huis. Binnen korte tijd was de afvoer weer vrij en kon ik mijn gasten zonder zorgen ontvangen. Geweldige service, efficiëntie en professionaliteit!
Adam Cheise
Riool Ontstoppen
Ik wil graag Afvoer Ontstoppen 24 hartelijk bedanken voor hun uitstekende service. Mijn afvoer zat compleet verstopt en ik wist niet wat ik moest doen. Maar nadat ik ze had gebeld, kwamen ze snel en hebben ze het probleem snel opgelost. Ze waren vriendelijk, behulpzaam en leverden echt vakwerk. Ik zou ze zonder twijfel aan iedereen aanbevelen die met een verstopte afvoer te maken heeft!
Lisa S
Gootsteen Ontstoppen

Een verstopte afvoer kan voor veel ongemak zorgen in uw keuken of badkamer.  

Waarom Afvoer Ontstoppen 24?

Erkende loodgieters die niet veel kosten om de afvoer snel te ontstoppen en het vuil effectief weg te spoelen.

Flexibele Afspraken

Maak een afspraak wanner u het uitkomt

2J Werk Garantie

2 Jaar reparatie service voor al onze diensten

Binnen 30 Minuten

Voor spoedgevallen die niet kunnen wachten

Gratis offerte

Vraag een offerte aan

Onze expertise in riool ontstoppen stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te leveren die volledig voldoen aan uw specifieke eisen. Met een bewezen staat van dienst en een team van hooggekwalificeerde professionals zijn wij er trots op dat wij consistent waarde leveren aan onze gewaardeerde klanten.

You cannot copy content of this page